Excursie details

Expeditie Fort St. Pieter 14.30

Prijs en beschikbaarheid
1. Kies uw datum

Beschrijving

Op zoek naar een spannend avontuur? Ga dan samen met vrienden en vriendinnen op ontdekkingsreis in het eeuwenoude Fort Sint Pieter!

Deze expeditie is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Het recept voor een succesvol avontuur is heel eenvoudig met de volgende ingrediënten: een eeuwenoud fort, een schatkist en opdrachten die vragen om zo snel en handig mogelijk te denken, durven en doen.

Betalingsinformatie


Informatie over deze service

Vertrekpunt: Chalet Bergrust, Luikerweg 71
Tijdstip: 14.30
Duur: 2 uur
Taal: Nederlands

Wat je kunt verwachten:
Het goed vervullen van deze opdrachten leidt naar diverse sleutels die nodig zijn om de verborgen schatkist te vinden en te openen. Ook wordt geleerd hoe een kompas kan helpen in de zoektocht door het fort. Word een echte speurder en vind de beloning!

-o.l.v. een prive-gids

Goed om te weten:
- Je dient je uiterlijk 10 minuten voor aanvang te melden bij het ticket-office naast Chalet Bergrust
- Een vest, trui of jas en stevig schoeisel wordt aangeraden.
- Geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Per groepje dienen minimaal 2 volwassen begeleiders
(gratis) mee te gaan.
- Iedere deelnemer(tje) dient een zaklampje mee te nemen. Deze tocht is gedeeltelijk ondergronds en de enige lichtbron is de zaklamp. Er zijn ter plaatse geen zaklampen te krijgen.
- Goed schoeisel en sportieve kleding wordt geadviseerd.
- Bij annulering of wijziging tot 4 dagen voor aankomst gelden 50% van de kosten. Bij annulering 4 dagen of minder voor aankomst gelden 100% van de kosten
- Om deze reservering af te ronden geef je bij aantal personen 1 aan. Je mag vervolgens met maximaal 10 personen deelnemen aan deze tocht.